Pirmoji talka 2008-aisiais

Šeštadienį teko dalyvauti pirmojoje šiais metais talkoje sodyboje ant Dubysos kranto. O saulė kaip tyčia lepino mus. Dirbti buvo ne tik naudinga, bet ir malonu... Naudinga ne tik sodybos savininkui, bet ir mūsų po ilgos žiemos sustingusiems raumenims.
Džiugu, kad tvarkymosi talkos yra populiarios ir Kaune. Ypatingai tuo gali pasigirti panemuniškiai. Gražu žiūrėti kaip po tvarkymosi švyti visa Nemuno pakrantė ir garsusis šilas.
Ši penktadienį į talką pakvietė ir Kauno įgulos kariškiai. Balandžio 25 d. (penktadienį), nuo 9 iki 12 val. Kauno įgulos dalinių kariai vėl organizuoja akciją “Gražinkime Kauną“. Tvarkysime paminklo S.Dariui ir S.Girėnui bei Kauno apskrities viešosios bibliotekos prieigas, dirbsime ir Lietuvos zoologijos sode (vienu metu).
Akcijoje sutiko dalyvauti Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas su savo komanda, Kauno apskrities administracija, Kauno S.Dariaus ir S.Girėno gimnazijos moksleiviai drauge su svečiais iš Olandijos (22 moksleiviai) ir, žinoma, Kauno įgulos dalinių kariai.
Maloniai kviečiame visus kauniečius aktyviai prisijungti prie mūsų gimto miesto švaros akcijos, tampančios tradicija.

Komentarai