Vaikų žaidimo aikštelėms - 230 tūkst.Lt

Sūpynių liekanos V.Krėvės pr.
Kauno miesto savivaldybės tarybos posėdyje iš Sveikatos rėmimo programos, atsižvelgdami į Tėvynės sąjungos - Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos pasiūlymą, apleistom vaikų žaidimo aikštelėm daugiabučių kiemuose tvarkyti ir remontuoti paskyrėm 230 tūkst. Lt. 

Pagal praėjusiais metais atliktą seniūnijų, seniūnaičių ir bendruomenių apklausą, visų 240 apklausoj įvardintų daugiabučių kiemuose esančių vaikų žaidimo aikštelių remontui reikalinga 480 tūkst. litų. Todėl už šiais metais skirtas lėšas per 2014 metus pavyks sutvarkyti pusę visų reikalingų remonto žaidimo įrengimų: sūpynių, smėlio dėžių, čiuožynių ir t.t.

Per artimiausias dienas savivaldybės specialistai apžiūrės visas apklausoje įvardintas aikšteles ir nustatys remonto prioritetus, kurias aikšteles reikia tvarkyti pirmiausia: atsižvelgiant į gyventojų, kurie naudojasi aikštelėm, skaičių, vaikų žaidimo aikštelių būklę ir pan.

Tad metų pabaigoje jau pusė tokių styrančių objektų, kaip nuotraukoje, bus naudojami vaikų pagal paskirtį, o ne kilimams daužyti :-)

Komentarai