Bus tvarkomos apleistos aikštelės

Šiandien užtikau šią apleistą krepšinio aikštelę netoli Partizanų g. 38. Labai malonu, kad pagal mūsų iniciatyvą šią vasarą remontuojamų aikštelių sąraše yra ir ši. Vasaros pabaigoje čia bumbsės kamuoliai ir gal gims koks naujas gatvės krepšinio talentas :-) 

Ketvirtadienį miesto Kolegijos posėdyje patvirtinsim galutinį sąrašą visų tvarkomų daugiabučių kiemuose esančių sporto aikštelių. Iš viso aikštelėms tvarkyti skirta 100 tūkst. litų iš specialiosios sveikatos rėmimo programos. Šios lėšos gali būti panaudotos tik sveikatinimo reikmėms, anksčiau būdavo išleidžiamos seminarams organizuoti ir lankstukams leisti. Pastaraisiais metais iš šios programos tvarkomi dviračių takai, statomi lauko treniruokliai, o šiais metais bus tvarkomos ir apleistos krepšinio aikštelės.

Komentarai

Paulius V. sakė…
Sveiki, koks progresas siuo klausimu? Nes vasara jau link pabaigos, o darbu nulis :) Tik gyventojai sava iniciatyva vienoj pusej linijas nusipaise ir nulauzta lanka pritaise.
Sveiki,

atsiprašau, kad vėlyvas atsakymas, bet buvau išvykus į mokslus.
Kiek žinau, konkursas jau buvo paskelbtas, yra nugalėtojas. Savaitės bėgyje turėtų ir darbai prasidėt. Ryt išsiaiškinsiu išsamiau. Tačiau su viešaisiais pirkimais taip jau būna, kad užtrunka visos procedūros, nors ir labai norėjom šiai vasarai spėt.
Planuojamos pirmos aikštelės rugsėjo viduryje, o likusios suplanuotas maždaug per 1,5mėn.