Ekskursijos į Kauno areną

Sparčiai vykstant Kauno pramogų ir sporto komplekso statyboms, jaučiamas didelis kauniečių susidomėjimas pažvelgti į Kauno arenos statybas iš arčiau. Tad nusprendėme miestiečiams pasiūlyti kelias ekskursijas į Kauno areną. Jei būtų mūsų valia, tokių ekskursijų būtų daugiau, tačiau turime paisyti arenos statybos grafikų.

Norėdami atsidėkoti arenos rėmėjams, į pirmąją ekskursiją kviečiame Kauno arenos statybas iš anksto finansiškai parėmusius asmenis. Likusiose ekskursijose galės dalyvauti iš anksto užsiregistravę kauniečiai.

Į nemokamas ekskursijas kauniečiai prašomi registruotis iš anksto el. paštu arena@kaunas.lt arba telefonu 42 40 94. Ekskursijos vyks gruodžio 7, 9 ir 11 dienomis 14 val. Ekskursijos trukmė - 1 val.

Šiuo metu jau yra pastatyti penki pastato aukštai, pradedamos montuoti stogo konstrukcijos. Dabar atsiveria gražiausi vaizdai nuo arenos viršaus. Pačiai teko lankytis ir stebėti atsiveriančias miesto panoramas. Tikrai, verti dėmesio vaizdai...

Kauno arenos svečiai bus supažindinami su komplekso projektu, statybų aikštele, jiems bus parodoma arenos aplinka, įrengta Nemuno riedulių krantinė, taip pat bus galima įeiti į apšilimo salę, lankytis būsimam amfiteatre, parodų salėje, „pasėdėti" pirmosiose kėdėse arenos viduje, pažvelgti į miestą nuo arenos stogo.

Šiuo metu į Kauno arenos statybos rėmimo fondo sąskaitą yra surinkta 46211Lt. Daugiau informacijos apie Kauno areną - tinklapyje http://www.kaunoarena.info/.

Komentarai

Anonimiškas sakė…
Buvau. Patiko! Ačiū
Aš irgi bauvau :-) Įspūdingai atrodo. Jau matyti perspektyvoj statybų pabaiga!