Spaudos konferencijoje – atnaujinta koalicijos sutartis

Šiandien spaudos konferencijos metu TS-LKD frakcijos atstovai kartu su koalicijos partneriais pristatė atnaujintą koalicijos sutartį.
Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas teigė, jog interpeliacijos autorių priekaištai dėl informacijos stokos yra ne daugiau nei dūmų uždanga – „parašai siekiant perversmo buvo renkami paraleliai su parašais inicijuojančiais neeilinį tarybos posėdį, kuriame buvo prašoma pateikti informaciją apie miestui svarbius projektus. Tai rodo, kad perversmas buvo suplanuotas gerokai anksčiau nei dabar bando pateikti interpeliacijos autoriai“.

„Tuo pačiu TS-LKD frakcija rytojaus miesto tarybos posėdžio metu siūlys klausimus apie informacijos pateikimą perkelti į posėdžio pradžią, prieš mero interpeliaciją. Opozicija galės išgirsti visus rūpimus atsakymus, jei jie išties jai rūpi“ – merui pritarė TS-LKD frakcijos narys Marijus Panceris.
„Vakar vykusio posėdžio metu visi 13 TS-LKD frakcijos narių vieningai išreiškė pasitikėjimą dabartiniu miesto vadovu Andriumi Kupčinsku. Kviečiame koalicijos partnerius išlaikyti stabilumą, kuris miestui taip reikalingas tiek rengiantis naujai ES finansinei perspektyvai, tiek siekiant užbaigti pradėtus darbus. Mūsų veiklą tegul įvertina kauniečiai rinkimų metu, o ne užkulisiniai susitarimai“ – kalbėjo TS-LKD frakcijos seniūnė Gintarė Skaistė.
Atnaujintą koalicijos sutartį pasirašė 4 politinių partijų Kauno skyrių vadovai: TS-LKD, LSDP, JL ir LVŽS. Jų atstovaujamos partijos jungia 23 Kauno miesto tarybos narius iš 41.

Komentarai