Apie darbo efektyvumą

Žmonės, piliečiai, rinkėjai žiūrėdami politikų batalijas per televiziją ar internete, tikriausiai galvoja kad mes pamišę. Kartais debatai taryboje peržiangia ir padorumo, ir sveiko proto ribas. O kuo daugiau žiniasklaidos priemonių stebi vykstančias diskusijas, tuo aršesni ir įmantresni pasisakymai skamba iš išrinktųjų lūpų.
Ką galiu pasakyti. Jau prieš patenkant į miesto tarybą, kai teko stebėti posėdžius iš šono, galvojau, kad reikia dirbti gerokai efektyviau, sutrumpinant kai kuriuos demagoginius pasisakymus.
Tačiau pataisius tarybos darbo reglamentą, sutrumpinus pasisakymų laiką, padėtis - negerėja. Ar taip išvystomas didžiausias darbo efektyvumas - spręsti rinkėjams.  O mums belieka stengtis išlaikyti racionalaus indėlio į posėdžio eigą pobūdį ir išgerti raminančios arbatos prieš ketvirtadienines batalijas...

Kauno opozicionierių darbo ypatumai

Komentarai

Anonimiškas sakė…
Labas Skaiste. Viskas pažįstama. Buvau vieno didelio miesto taryboje - taip buvo ir bus visada(arba labai panašiai) - mes juk lietuviai. Iš praeities tegu semia...
Dar liūdniau, kad kai kurie kolegos pradėję nuo asmeninių įžeidinėjimų miesto tarybos posėdžio metu, pasibaigus darbui prieina ir bendrauja tartum niekur nieko, lyg būtume geriausi bičiuliai.
Moralė slypi kažkur anapus...