El. paštas: Arenos rėmimas...

Labas,

esi visiškai teisus dėl visko. Informacijos trūksta, o ir darbas fondo labui neina taip sklandžiai kaip tikėjausi.
Dėl nuveiktų darbų - dabar baigiamas rengti Kauno arenos tinklalapis, kurį bus galima rasti adresu http://www.kaunasarena.info . Balandžio antrą dieną bus sudėti dokumentai į naująją versiją ir savaitės pabaigoj, manau, puslapis startuos. Jame bus galima rasti informaciją ir apie arenos statybą, projektą, spaudos apžvalgas ir info apie arenos statybos rėmimo fondą. Šiuo metu fonde yra 6030 litų.
Dviejų procentų paramos formą išsiunčiau elektroniniu paštu visiem savivaldybės darbuotojam ir politikam, o nuo puslapio startavimo pradžios ją bus galima rasti internete.
Fonde patvirtinom paaukojusių asmenų įamžinimo tvarką ir materialinę išraišką.
Su mobiliaisiais tinklais nepavyko susitarti dėl nemokamų trumpųjų paramos numerių. Dabar bandau susiderėti kitais kanalais.
Paramos apyrankes Maxima prekybos centruose bus galima rasti maždaug už pusantro mėnesio. O teigiamą atsaką iš šios įmonės gavom tik prieš savaitę.
Džiugu, kad yra žmonių, kurie domisi fondo veikla. Jei galėčiau dar kuom nors padėti, mielai lauksiu besikreipiant :-)

Pagarbiai

Gintare Skaiste
Kauno m. Savivaldybes tarybos nare
--------------------------

Sent: Pr 2008.03.31 18:06
To: Gintare Skaiste
Subject: Kauno pramogų ir sporto rūmų Nemuno saloje statybos rėmimo fondas

Gerb. Gintare,

Vasario mėnesį teko skaityti informaciją, kad Jūs esate paskirta atsakinga už Kauno pramogų ir sporto rūmų (Kauno arenos komplekso) Nemuno saloje statybos rėmimo fondo veiklą. Aš esu asmeniškai jau 2 kartus pervedęs po 200 LTL į šį fondą, o be to jam paskyriau savo 2 % 2007 metų GPM (tai apie 400 LTL). Deja, Kauno savivaldybės tinklapyje (http://www.kaunas.lt/190?sid=1790) nurodyta fonde surinkta suma nekinta – jau keli mėnesiai tenai yra tie patys 5.700,00 LTL.

Norėčiau paklausti, ar šiame tinklapyje nurodyta sąskaita yra teisinga ir ar aš teisingai pervedu pinigus. Jei šiame tinklapyje informacija apie paaukotą sumą nekinta, tai kuriame tinklapyje būtų galima tokius duomenis sužinoti. Manau, kad tai labai svarbu žinoti aukojantiems, kurie nori būti tikri, kad pervedamos sumos patenka ten kur reikia.

Spaudoje taip pat buvo pranešta, kad Jūs aktyviai imsitės veiklos. Labai atidžiai ieškau informacijos apie Jūsų veiklą spaudoje, TV ir Internete, tačiau nieko nepavyksta rasti. Dabar yra ypač palankus momentas agituoti norinčius paaukoti žmones pervesti savo 2 % GPM į rėmimo fondą, mano keli draugai mielai tai padarytų, bet jie nėra tikri apie šio fondo skaidrią veiklą.

Būtų labai gerai, jei Jūs galėtumėt spaudoje ar Internete informuoti žmones, kiek yra paaukota lėšų. Ši informacija, bent jau Internete, galėtų būti atnaujinama kas savaitę. Beje, man visiškai nesinorėtų, kad būtų skelbiamas aukotojų pavardės, bent jau mano.

Pagarbiai
Kaunietis

Komentarai