Žalgirio fanų pergalė

Ketvirtadienį teko stebėti Kauno "Žalgirio" ir Madrido "Realo" dvikovą Kauno sporto halėje. Galutinis rezultatas nebuvo džiuginantis. Tačiau dabar ne apie tai...
Prieš rungtynes Kauno „Žalgirio“ prezidentas Arvydas Sabonis, lydimas gausių aplodismentų, atsiėmė Rusijos jam skirtą ordiną už nuopelnus krepšiniui. Greta jo sėdėjo legendinis Sovietų Sąjungos vidurio puolėjas Vladimiras Tkačenka. Toks žilas, tačiau vis dar gerai atpažįstamas Sabo bičiulis. Vien tai jau padėjo sudaryti ypatingą salės atmosferą.
Per visą gyvenimą gali suskaičiuoti ant pirštų tokias rungtynes kokios buvo šios. Ir ne dėl žaidėjų, dėl trenerių ar lemiamos rungtynių svarbos. Dėl sirgalių, štai dėl ko.
Nors rungtynių rezultatas beveik nuo pat pradžių buvo ne mūsų naudai, sirgaliai nei minutei neprarado tikėjimo pergale. Neprisimenu kada Halė paskutinį kartą girdėjo tiek triukšmo, tiek sirenų, signalų ar skanduočių. Prisidėjo ne tik "tradicinė" E tribūna, bet ir visi žiūrovai. Lyg vėl sugrįžę į "Žalgirio" ir "CSKA" laikus :-)
Ačiū visiems už puikias rungtynes.

Komentarai