TS-LKD suvažiavimas

 

Noriu padėkoti visiems TS-LKD suvažiavimo delegatams už pasitikėjimą reitinguojant kandidatus į partijos Prezidiumą. Neslėpsiu, jūsų išsakytas palaikymas man yra labai svarbus.

➡️ Kalbant apie tvirtos valstybės kūrimą, prisiminiau savo žodžius sakytus pristatant komandą Kaune prieš Seimo rinkimus: Lietuva gali būti stipresnė ir aš tikrai galiu prie to prisidėti. Šiandien šie žodžiai tapo kūnu.

➡️ Kasdien visi drauge kuriame tvirtą valstybę. Žalią, inovatyvią, išsilavinusią galimybių Lietuvą 🇱🇹

➡️ Darbai sutarti tarp partijų, pvz. švietimo susitarimas, lėšų dalies krašto apsaugai didinimas, ar darbai numatyti Vyriausybės programoje - visų jų įgyvendinimui reikia sutelktų pastangų. Ne tik sudėti visus gerus norus, bet ir turėti aiškų planą kaip tų tikslų pasiekti.

➡️ Didinti darbo užmokestį mokytojams, medikams sparčiau nei auga ekonomika galime tik iš valstybės biudžeto. Tam netinka ES paramos lėšos. Todėl svarbu didinti mokestines pajamas iš tų šaltinių, kurie prisideda prie ES žaliojo kurso įgyvendinimo bei yra mažiau žalingi ekonomikos augimui.

➡️ Šalia šių pasikeitimų, džiaugiuosi Europos Komisijos gerai įvertintu ir jau patvirtintu 2 mlrd. Eur. vertės "Naujos kartos Lietuva" planu. Jame užprogramuota didelė dalis mūsų šalies ekonomikos transformacijai būtinų paskatų. "Tūkstantmečio mokyklų" programa, žaliasis kursas, ryškus dėmesys viešojo sektoriaus skaitmenizavimui bei inovacijų reforma, koncentruojant paskatas tose srityse, kurios turi potencialo tapti mūsų ekonomikos varikliu. Šio plano pagalba, mūsų visų kuriamas bendras gėris bus didesnis, pereisime prie aukštos pridėtinės vertės ekonomikos.

➡️ Mes visi galime ir turime prisidėti prie stipresnės Lietuvos kūrimo. Tvirta valstybė - žalia, inovatyvi, išsilavinusi galimybių Lietuva.

Komentarai