Kreiptasi į Policijos generalinį komisarą dėl rezonansinių nusikaltimų Kauno miesto parkuose

Reaguodama į pastarųjų dienų rezonansinius incidentus Kauno miesto parkuose, kai buvo užpulta ir sumušta mažametė, taip pat pašautas žmogus, Seimo Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos narė Gintarė Skaistė kreipėsi į Policijos generalinį komisarą Liną Pernavą prašydama padidinti policijos patruliavimą Kauno miesto parkuose. 

„Per pastarąją savaitę Kauno miesto parkuose užpulti du žmonės. Viena 12 metų mergaitė sumušta ankstyvą pavakarę, o kitas žmogus pašautas vidurdienį. Nors Kauno miesto valdžia skiria daug dėmesio parkų estetiniam vaizdui, tačiau akivaizdu, kad saugumas juose nėra tinkamai užtikrinamas. Todėl prašau Policijos generalinio komisaro užkardyti kelią tokiems nusikaltimams, padidinant policijos pareigūnų patruliavimą viešosiose erdvėse“, - sakė G.Skaistė.

Š. m. kovo 21 d. (apie 19 val.) Kauno miesto Dainavos parke grupės paauglių buvo užpulta ir sumušta mažametė. Praėjus vos kelioms dienoms, kovo 27 d. (apie 11.30 val.) Kalniečių parke pašautas jaunuolis. Atkreiptinas dėmesys, kad nusikaltimai buvo įvykdyti vidurdienį ir ankstyvą pavakarę, kuomet juose lankosi vaikai ir vyresnio amžiaus gyventojai.

Komentarai