Kaune inicijuotas perversmas sužlugo

Balsavimo rezultatai
Likus pusei metų iki savivaldos rinkimų tradiciškai inicijuotas perversmas Kauno miesto savivaldybėje sužlugo. Miesto merui pateikta interpeliacija net nebuvo įtraukta į posėdžio darbotvarkę.
„Matome, kad perversmininkų teikimas organizuoti neelinį tarybos posėdį, kuriame būtų pateikta informacija miestui aktualiais klausimais, tebuvo dūmų uždanga. Tuo pačiu metu buvo renkami parašai ir dėl posėdžio organizavimo ir dėl mero interpeliacijos, nelaukiant jokių atsakymų dėl projektų. Akivaizdu, kad oligarchiniai interesai, o ne ūkiniai reikalai yra perversmo organizavimo priežastis“ – po klausimo svarstymo kalbėjo frakcijos seniūnė Gintarė Skaistė.

„Norime padėkoti koalicijos partneriams, kurie dirba kartu įgyvendinant bendrą darbų programą. Dėkojame Lietuvos socialdemokratų partijai, Jaunosios Lietuvos partijai, Lietuvos žaliųjų ir valstiečių sąjungai už veiklos nuoseklumo ir tęstinumo palaikymą. Dabar drauge reikia sėkmingai baigti pradėtus darbus“ – posėdžio rezultatus vertino miesto meras Andrius Kupčinskas.
„Tuo pačiu džiugu, kad Kaunas pagaliau vaduojasi iš naktinių perversmų etapo. Manau, artėjantys savivaldos rinkimai aiškiausiai atsakys į visus klausimus dėl kauniečių pasitikėjimo“ – teigė A.Kupčinskas.

Komentarai