TS-LKD Centro skyriaus visuotinis susirinkimas

Lapkričio 27 dienos popietę daugiau nei šimtas Kauno TS-LKD Centro skyriaus narių susirinko į visuotinį ataskaitinį – rinkiminį susirinkimą. Jo metu buvo teikiamas kandidatas į vienmandatę rinkiminę apygardą, renkama skyriaus vadovybė, aptariami planuojami darbai ir veiklos kryptys. Po prisistatymų kandidate į Centro vienmandatę rinkiminę apygardą iškelta LR Seimo narė Vincė Vaidevutė Margevičienė, o skyriaus pirmininku tapo ilgametis Kauno miesto tarybos narys Marijus Panceris. Man tuo tarpu teko garbė tapti šio skyriaus vicepirmininke.
Susirinkusių Centro skyriaus narių atvyko pasveikinti ir Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas. „Jūsų skyrius yra vienas iš didžiausių ir aktyviausių ne tik Kaune, tačiau ir visoje Lietuvoje. Tai kartu ir pagyrimas, tačiau ir įpareigojimas – nenuleisti rankų ir toliau sėkmingai darbuojantis miesto ir Tėvynės labui“.
 Ministro pirmininko A.Kubiliaus linkėjimus perdavė atvykęs jo patarėjas Jonas Survila. Jis pristatė paskutinio meto Vyriausybės veiklą, aktualijas susijusias su nacionalizuotu „Snoro“ banku, taip pat priminė partijos vadovo valią – stiprinti skyrių veiklą. „Džiaugiamės, kad Kaune esame stiprūs ir aktyvūs. Nes jei Kaunas bus stiprus – bus stipri Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai. O jei bus stipri Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai – bus stipri Lietuva“- linksmai savo kalbą reziumavo J.Survila.

Komentarai