Kauno arenos naujienos


Kaip turbūt daugelis žinote, penktadienį Kauno Nemuno saloje buvo įkasta naujosios nacionalinės arenos kapsulė. Sulig šiuo momentu prasidėjo oficialios arenos statybos, kurios planuojamos baigti 2010 metų rudenį. Nacionalinės svarbos objekto Kauno pramogų ir sporto rūmų Statybos pradžios aktą pasirašė Ministras Pirmininkas, Kauno arkivyskupas, Kauno meras, arenos architektas, Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas bei statybų bendrovės valdybos pirmininkas. Prie pergamento pagal seną paprotį Kauno meras A. Kupčinskas įdėjo 10 litų monetą.
Po akto pasirašymo svečiai sudarė gyvą grandinę, kuri simbolizavo bendrą susitelkimą ir pastangas įgyvendinant Kauno arenos projektą. Kapsulė buvo perduodama iš rankų į rankas iki jos įkasimo vietos. Kiekvienas šventės dalyvis stengėsi bent trumpam paliesti kapsulę, kurią į paruoštą angą įleido Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas. Man taip pat teko garbė laikyti rankose šią ateities istorijos dalelę.
Ta pačia gaida, šiandien startavo naujasis Kauno arenos tinklalapis http://www.kaunoarena.info/ . Puslapis skirtas informuoti apie arenos statybų eigą ir paskatinti kauniečius ir kitus Lietuvos gyventojus aukoti arenos paramos fondui.
Naujasis tinklalapis yra bendras ryšių su visuomene agentūros „Promo Service" ir Kauno miesto savivaldybės projektas. Jis yra naujos informacinės kampanijos, kuria siekiama pagyvinti lėšų aukojimą arenai, dalis. Šią informacinę kampaniją remia ir verslo naujienų portalas Verslosavaite.lt.

Komentarai